fbpx
Ring oss direkt!
08-121 594 20
INTEGRITETSPOLICY

Användandet av
personuppgifter


Likes 2 Business AB bryr sig om din integritet och din rätt att ha kontroll över dina personuppgifter. Denna Integritetspolicy förklarar hur vi på Likes 2 Business samlar in och använder oss av personuppgifter. Den förklarar även dina rättigheter och hur du använder dem. Du kan alltid nå oss för frågor kring gällande dataskydd och personuppgifter genom att kontakta oss på info@l2b.se

Denna Integritetspolicy gäller när Likes 2 Business AB tillhandahåller tjänster till dig via webb, telefon eller andra digitala kanaler. Genom att använda Likes 2 Business tjänster godkänner du att vi inhämtar och lämnar information samt behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna policy.

1. Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

1.1 Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk eller juridisk person.

1.2 Vilka uppgifter lagrar vi?

För att kunna leverera våra tjänster samt svara på frågor relaterat till din order lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, företagsnamn, organisationsnummer, personnummer, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress, köphistorik, geografiska placering, webbläsartyp och version, språkinställningar, operativsystem, plattform, skärmupplösning, hur du interagerar med hemsidan och våra tjänster inklusive hur länge du besöker dessa samt felsökningsrapporter..Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.​

1.3 Rättslig grund

I samband med ett köp eller avtal behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Som rättslig grund för behandling av personuppgifter kommer Likes 2 Business AB att hänvisa till köp, uppfyllande av avtal, berättigat intresse eller samtycke. Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

2. Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?

2.1 Leverantörer av finansiella tjänster

Vid genomförande av köp eller ingått avtal, delas information med våra leverantörer av finansiella tjänster. Det som lagras är företagsnamn, organisationsnummer, förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer och organisationsnummer hos våra leverantörer av finansiella tjänster. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och leverera våra tjänster och för att skydda parterna mot bedrägeri.
De leverantörer av finansiella tjänster (betaltjänster) som vi använder oss av är: Klarna Checkout & Eurofinans AB.

2.2 Nyhetsbrev

Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte.
Vi använder Mailchimp för utskick av nyhetsbrev.

2.3 Rätten till tillgång

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

2.4 Rätt till rättelse

Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

2.5 Rätten att bli glömd

Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

2.6 Ansvarig för dataskydd

Likes 2 Business AB är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i på hemsidan samt när du kontaktar oss via e-post samt telefon och ser till att reglerna efterföljs.

2.7 Så skyddar vi dina personuppgifter

Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.

3. Kakor/Cookies

Vi använder oss av kakor och liknande teknologi för att särskilja dig från andra användare och ge dig en bättre upplevelse av vår tjänst.

4. Klagomål

Datainspektionen är den myndighet som handhar dataskyddsfrågor i Sverige. Om du anser att ett företag inte har hanterat dina personuppgifter på ett korrekt sätt kan du alltid anmäla det till dem. För de frågor du har gällande Anyfins hantering av personliga uppgifter får du gärna kontakta oss först, så vi kan hjälpa dig besvara eventuella frågor du har kring personuppgifter och dataskydd.

5. Kontakta oss

Din säkerhet och ditt dataskydd är viktigt för oss. Om du har några frågor gällande denna policy, hur vi använder personlig data eller dina rättigheter tveka inte att kontakta oss på info@l2b.se

Likes 2 Business AB är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter enligt ovan. Vi är ett aktiebolag registrerat hos bolagsverket med organisationsnummer 556954-7416 och vårt huvudkontor ligger på Hälsingegatan 49, 113 31 Stockholm, Sverige.


Denna integritetspolicy uppdaterades senast den 3 december 2020.