Kajsas fisk

Kajsas fisk

Kajsas fisk har funnits i Hötorgshallen i över 30 år. En välbesökt och personlig fiskrestaurang som ständigt finslipat recepten och mättat många kräsna magar.

 

Ett så populärt ställe borde förstås vara mycket populärt i sociala medier, men deras närvaro där speglade inte verkligheten. Vårt uppdrag blev att ändra på det.

+6 761 INTERAKTIONER

En helhetssyn!

COMMUNITY

För Kajsas Fisk byggde vi upp ett community med folk som älskar varumärket på deras Facebook- och Instagramsida.

+199 NYA GILLA-MARKERINGAR

Kajsas Fisks sida växte med 199 nya likes de första 28 dagarna av samarbetet.

METOD

Som en första åtgärd ökade vi aktiviteten i sociala medier genom roliga, intressanta och säljande inlägg. Och viktigast av allt: Vi såg till att interagera med kunderna. Många lade upp bilder från deras besök på Facebook, och fick då ett gilla från Kajsas fisk. Alla taggningar, incheckningar och kommentarer fick svar. Dessutom riktade vi annonser till personer som på något sätt interagerat med Kajsas fisk.

MÅL

Målet var att stärka Kajsas fisk som varumärke, både för att stärka den lojala kundkretsen och att utvidga den genom spridning. Det skulle vi göra genom att få stamkunder att interagera med deras inlägg, och på så sätt skapa ett “community” med personer som älskar Kajsas fisk.

Målet var att stärka Kajsas fisk som varumärke, både för att stärka den lojala kundkretsen och att utvidga den genom spridning. Det skulle vi göra genom att få stamkunder att interagera med deras inlägg och på så sätt skapa ett “community” med personer som älskar Kajsas fisk.

RESULTAT

När alla kommentarer, taggningar, bilder och incheckningar fick svar växte Facebook-sidan snabbt. Det uppmuntrade fler att dela mer. Det i sin tur ledde till fler kommentarer och interaktioner, inte minst från stamgästerna som spred sina positiva omdömen till andra. Rekommendationer spreds från deras vänner, sedan till deras vänner och så vidare. Kajsas fisk blev snabbt lika populärt i sociala medier, som i verkligheten.

Har du frågor innan du vill gå vidare?

Hälsingegatan 49, 113 43 STOCKHOLM

08-121 594 20

©2019 by Likes 2 Business AB

08-121 594 20

Underdogg-PowerBy-W&B.png